Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
AVG Privacy Verklaring.
De wetgeving rondom de privacy van uw gegevens is veranderd. Alle bedrijven zijn verplicht om meer inzicht te geven in de persoonsgegevens die zij van u verzamelen en hoe ze omgaan met die gegevens.  Persoonlijke gegevens worden bij ons dan ook zeer zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij verwerking houden wij  ons aan de eisen volgens de privacywetgeving. Dat betekent onder andere dat:
•             wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dit gebeurt via deze privacyverklaring.
              wij U eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om Uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin Uw toestemming nodig is;
•             De verzameling van persoonsgegevens beperken wij tot alleen de persoonsgegevens die  nodig zijn voor legitieme doeleinden;
•             wij nemen passende beveiligingsmaatregelen  om uw persoonsgegevens te beveiligen en  eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken hetzelfde.
•             wij respecteren uw recht om uw persoonsgegevens op uw aanvraag aan te bieden, eventueel te corrigeren of te verwijderen.
Black&WhiteBeauty is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?
Uw Naam
Factuuradres
Postcode en Plaats
Telnummer
Emailadres
IP adres
Deze gegevens zijn nodig om uw order uit te kunnen leveren.
Emailadres: is nodig om uw order uit te leveren.
Als u zich expliciet heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief.
Het telnummer wordt enkele gebruikt  voor vragen betreffende uw bestelling.

Waar worden uw gegevens opgeslagen?
Alle gegevens van u zijn opgeslagen in het cms(content management systeem)  van de webshop.
Uw gegevens worden nimmer verkocht aan derden.
Afhandeling bestelling
Wanneer u een bestelling plaatst bij ons, maken wij  gebruik van uw persoonsgegevens voor de afhandeling van uw bestelling. Voor een goede afhandeling kunnen wij uw persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Onderop leest u meer hierover in deze privacyverklaring.

Nieuwsbrief en Contactformulier
U heeft de mogelijkheid  een vraag te stellen middels het contactformulier. Hier wordt gevraagd diverse gegevens in te vullen om uw vraag te behandelen. U kiest zelf welke gegevens u daarbij verstrekt. De gegevens die u ons toestuurt worden bewaard zolang als nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.
Wij bieden een nieuwsbrief aan voor u als klant om u te informeren over onze producten, acties e.d.  Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee U zich kunt afmelden. Uw e-mailadres wordt slechts met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de maillijst van onze klanten.

Verstrekking aan derden. Met welke partijen worden uw gegevens gedeeld?
Wij kunnen uw gegevens doorgeven aan onze partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van uw bestelling.
In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten jouw persoonsgegevens.
CCV Shop  hosting provider
Sendcloud  verwerking verzendadressen voor op uw pakket. Post.nl
beperken.

Beveiliging
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken
•             Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd d.m.v. een gebruikersnaam en wachtwoord;
•             Wij nemen fysieke maatregelen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn;
•             Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u persoonsgegevens invoert.

Cookies
Bij onze webshop wordt gebruik gemaakt van cookies. Derden die door ons zijn ingeschakeld kunnen ook cookies plaatsen.
Als u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, wordt er een mededeling getoond waarin wij u laten zien waarom wij cookies gebruiken. Verder gebruik van onze webwinkel vatten wij op als uw toestemming voor dit gebruik van cookies.
Het staat u vrij om cookies uit te schakelen middels uw browser.  Het is dan wel mogelijk dat onze website niet meer optimaal werkt.
Met derden die cookies plaatsen zijn afspraken gemaakt over het gebruik van cookies en applicaties. Desondanks hebben wij geen volledige controle op wat de aanbieders van deze applicaties zelf met de cookies doen wanneer zij deze worden uitegelezen.
Voor meer informatie over deze applicaties en hoe zij met cookies omgaan, zie  de privacyverklaringen van deze partijen (let op: deze kunnen regelmatig wijzigen).

Bewaartermijn  Persoonsgegevens.
De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om uw bestellingen af te handelen, inclusief garantie. Wij bewaren deze gegevens nog maximaal een jaar voor  statistische doeleinden. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren nodig acht (er geldt voor de belastingen een bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Websites van derde partijen.
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden.  Wij kunnen niet garanderen dat  derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websitesdoor  te lezen voordat u gebruik maakt van deze websites.

Wijziging in de AVG.
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het is raadzaam om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Wijziging en Inzage in uw gegevens.
Voor vragen omtrent wijziging, inzage of verwijdering van persoonsgegevens
kunt u  contact met ons opnemen via info@tegenpijn.nl  U kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kunt u een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens welke wij gebruiken met uw toestemming, of u kunt aangeven  dat je de verwerking van persoonsgegevens door ons beperkt moeten worden.

Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u te identificeren. Als het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser. Mochten de gegevens niet kloppen, kunt u ons vragen  de gegevens te verwijderen of te wijzigen.

Autoriteit Persoonsgegevens.
Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen bepaalde verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Identiteit
Blackandwhitebeauty  (websites Tegenpijn.nl en Geurgenot.nl)
Duke Ellingtonstraat 66
6836CH Arnhem
Tel: 026-3232392
info@tegenpijn.nl
 


| Meer

 
 
 
Tegenpijn.nl is onderdeel van Blackandwhitebeauty.
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.